Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bir kadın görmek

Rüyada şişman bir kadın görmek

Rüyada şişman bir kadın görmek sevinçli bir haber alınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada şişman bir kadın görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, neşesine kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada çok şişman kadın görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada şişman kadın görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, önünün kapanacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü şişman görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments