Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sigara içerken görmek

Rüyada eşini sigara içerken görmek

Rüyada eşini sigara içerken görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yersiz yere suçlanacağına alamet eder.

Rüyada eşini sigara içerken gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sigara içerken görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içme görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek çaresiz hallere düşeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments