Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hasret içinde kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada eşinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada eşini sigara içerken görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına inanılır.

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek kazancın gittikçe azalacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada annemi sigara içerken görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments