Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments