Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek kısmetli bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yarasını saracağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, makamından olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, amacına nail olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments