Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sigara içtiğini görmek

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada eşini sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sigara içerken görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sigara içerken yakalanmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek gözden düşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının sigara içmesini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kısa sürede başarısının artacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments