Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, yeni işler yapılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada sigara içen insanlar görmek zor zamanlar geçirileceğine, iyilik bulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek kafasının boşalacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek geri planda kalacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, gülen yüzünün de solacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sigara içmeye başlamak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments