Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içme görmek

Rüyada sigara içme görmek

Rüyada sigara içme görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, istediği herşeye kavuşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sigara içme gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada sigara içip atmak yanlış bir karar verileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada sigara içmemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments