Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini felçli görmek

Rüyada eşini felçli görmek

Rüyada eşini felçli görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kısmetlerin azalacağına, spora başlayacağına, rahatsızlık duyulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini felçli gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada eşini felçli görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini felçli görmek tövbelerin kabul olacağına, borçlarından kurtulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada birini felçli görmek işlerin hafifleyeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada felçli olan birini görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, onu cesaretlendireceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada yüz felç geçirmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret eder.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments