Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli olan birini görmek

Rüyada felçli olan birini görmek

Rüyada felçli olan birini görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bunalıma gireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sonunda mutlu olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada felçli olan birini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada birini felçli görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci olmak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını felçli görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine inanılır.

Rüyada yüz felci geçirmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada kendini felç olmuş görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments