Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin felç olduğunu görmek

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, refah düzeyinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini felçli görmek iş hayatında günah işleyeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birini felçli görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını felç görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi felçli görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada babayı felçli görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments