Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini felçli görmek

Rüyada kardeşini felçli görmek

Rüyada kardeşini felçli görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, talihin yüzlerine güleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulur.

Rüyada kardeşini felçli gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizin mevcut duruma uyarlanması gerekebilir.

Rüyada kardeşini felçli görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını felçli görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada felçli olduğunu görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayallere kavuşulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yakınını felçli görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada felçli olmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulur.

Rüyada ölüyü felçli görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments