Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenini dudaktan öpmek

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, dolayısıyla geleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzen öpmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzenini öpmek kazancının artacağına,, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kuzenini öpmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek tersliklerin yoluna gireceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments