Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının dudağından öpmek

Rüyada kadının dudağından öpmek

Rüyada kadının dudağından öpmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, rakiplerini geride bırakacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, zengin olunacağına, herkesin yardımına koşacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada kadını dudaktan öpmek hayata karşı cesaretleneceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, dertlerin artacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının dudağından öpmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek hanenizde bolluk olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek işlerinde aksama olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalettir.

Rüyada kızın dudağından öpmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments