Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaktan öpmek

Rüyada dudaktan öpmek

Rüyada dudaktan öpmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, neşeleneceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Rüyada dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek kazancın katbekat artacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada kadını dudağından öpmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini dudaktan öpmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments