Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek yeni malların alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, büyük bir yenilgi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada zorla dudaktan öpmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments