Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarından öpmek

Rüyada dudaklarından öpmek

Rüyada dudaklarından öpmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada eşini dudaktan öpmek rahat edeceğine, birikim yapılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek sorunlarını bitireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek ticarette şansının yaver gideceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada dudaktan öpmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments