Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini damat görmek

Rüyada eşini damat görmek

Rüyada eşini damat görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çok sayıda borca gireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, onu cesaretlendireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini damat gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada eşini damat görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini damatlıkla görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eşini damat olarak görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye rivayet eder.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada damat bohçası hazırlamak tazeleneceğine ve canlanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş damadını görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments