Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini damatlıkla görmek

Rüyada eşini damatlıkla görmek

Rüyada eşini damatlıkla görmek zor günler geçirileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada eşini damatlıkla gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada eşini damat görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini damat olarak görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşini damatlıkla görmek iyi anlaşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine inanılır.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü damat görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada damatsız gelinlik giymek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments