Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gelin eşini damat görmek

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek işindeki verimin artacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendini gelin eşini damat gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada falda gelin damat görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok gelin damat görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinle damat görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet eder.

Rüyada damat gelin görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damatlar görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments