Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin damat olduğunu görmek

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşamının uzun olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin damat olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini damat görmek zorlukların artacağına, kafasını rahatlatacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek çok sevileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada eşini damatlıkla görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini damat olarak görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kızını damadını görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, işin düzeltileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada ağlayan damat görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments