Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet eder.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine yorulur.

Rüyada eşini damat görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, bunalıma gireceğine yorulur.

Rüyada eşini damatlıkla görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Rüyada eşini damat olarak görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yaşamının uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damatlık giydirmek maddi açıdan zarar edileceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments