Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat bohçası hazırlamak

Rüyada damat bohçası hazırlamak

Rüyada damat bohçası hazırlamak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet eder.

Rüyada damat bohçası hazırlamak gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada damat bohçası hazırlamak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak borçların sonlandırılacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bohça hazırlamak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak çok sorunlu günler geçireceğine, sorunların çözüleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada damat bohçası görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada bohçacı görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bohça görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet eder.

Rüyada nişan bohçası almak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments