Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş damadını görmek

Rüyada ölmüş damadını görmek

Rüyada ölmüş damadını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş damadını gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada damat ayakkabısı görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, aile hayatına adım atılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat olmadan evlenmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada damatlık giyen görmek kazancının iki kat artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada damat elbisesi görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, refah düzeyinin düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments