Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini damat olarak görmek

Rüyada eşini damat olarak görmek

Rüyada eşini damat olarak görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada eşini damat olarak gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek çalışmalarının artacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini damat olarak görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini damatlıkla görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini damat görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Rüyada damatla dans etmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada gelinle damat görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments