Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kefen içinde görmek

Rüyada annesini kefen içinde görmek

Rüyada annesini kefen içinde görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada annesini kefen içinde gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada annesini kefen içinde görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kefen içinde görmek sıkıntının günden güne artacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar içinde kefen görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada kefen içinde birini görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada kendini kefen içinde görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek büyük başarılara imza atılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi kefenli görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada annesini kefenle görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments