Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi kefenli görmek

Rüyada anneyi kefenli görmek

Rüyada anneyi kefenli görmek kısmetin ve talihin açılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kötüyse düzeleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Rüyada anneyi kefenli gördüyseniz:

  • Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir.

Rüyada annemi kefenli görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada annesini kefenle görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneni kefenli görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulur.

Rüyada anneyi kefenli görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi kefende görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada annesini kefen içinde görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada annemi kefenle görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, dertlerinin sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments