Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kefenle görmek

Rüyada annesini kefenle görmek

Rüyada annesini kefenle görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kendi işinin sahibi olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kefenle gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada anneyi kefende görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemi kefenli görmek koyu muhabbette kalacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kefen içinde görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kefenle görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneni kefenli görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi kefenle görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada anneyi kefenli görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments