Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kefen içinde görmek

Rüyada kendini kefen içinde görmek

Rüyada kendini kefen içinde görmek zenginliğe sahip olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kefen içinde gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Rüyada kendini kefen içinde görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birini kefen içinde görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada kefen içinde birini görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kefenli birini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments