Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde kefen görmek

Rüyada mezar içinde kefen görmek

Rüyada mezar içinde kefen görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tecrübelerini aktaracağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendi işine kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içinde kefen gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada mezar içinde kefen görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada mezarda kefen görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, en pahalı evlerde oturacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet eder.

Rüyada mezar kefen görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada annesini kefen içinde görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına tabir olunur.

Rüyada birini kefen içinde görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments