Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kefen içinde görmek

Rüyada birini kefen içinde görmek

Rüyada birini kefen içinde görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kefen içinde gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada birini kefen içinde görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kefen içinde görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen içinde birini görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, en çetin zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments