Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen içinde bebek görmek

Rüyada kefen içinde bebek görmek

Rüyada kefen içinde bebek görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazancının da azalacağına inanılır.

Rüyada kefen içinde bebek gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada kefen içinde bebek görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kefen içinde görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kefen içinde birini görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, malında zulüm meydana gelmesine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada mezar içinde kefen görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini kefen içinde görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, planların aksayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini kefen içinde görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Rüyada bebeği kefende görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments