Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen içinde birini görmek

Rüyada kefen içinde birini görmek

Rüyada kefen içinde birini görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada kefen içinde birini gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada mezar içinde kefen görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada birini kefen içinde görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalettir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek problemlerini çözeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kefen içinde birini görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kefen içinde görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmeden kefene sarılmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments