Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini boşamak

Rüyada eşini boşamak

Rüyada eşini boşamak kendisine istediklerini nasip edeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, galibiyetlerinin artacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına inanılır.

Rüyada eşini boşamak gördüyseniz:

  • Çoğu zaman belli öneri, teklif veya davetleri değerlendirmeye alırken çok fazla açıdan inceliyorsunuz.

Rüyada eşini boşamak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, aşkının da kalıcı olacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada eş boşamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eşi boşamak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kadın boşamak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını boşamak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada karıyı boşamak güzel günlerin sona ereceğine, sonunda mutlu olacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kocasını boşamak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını boşamak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kötü sözler duylacağına, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments