Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını boşamak

Rüyada karısını boşamak

Rüyada karısını boşamak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını boşamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada karısını boşamak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Rüyada karıyı boşamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada eş boşamak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, istediği herşeye sahip olacağına, zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi boşamak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boşamak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hanımını boşamak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını boşamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini boşamak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancını katbekat arttıracağına, hayatının da kolaylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments