Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını boşamak

Rüyada hanımını boşamak

Rüyada hanımını boşamak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada hanımını boşamak gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada hanımını boşamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalettir.

Rüyada eşini boşamak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına tabir olunur.

Rüyada kadın boşamak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Rüyada eş boşamak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada karısını boşamak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret eder.

Rüyada karıyı boşamak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını boşamak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada eşi boşamak umutlanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments