Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıyı boşamak

Rüyada karıyı boşamak

Rüyada karıyı boşamak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, maddi konuda zayıflayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada karıyı boşamak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada karıyı boşamak ticaretinin hızlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını boşamak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, planların aksayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eş boşamak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşi boşamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada eşini boşamak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın boşamak küskünlüklerin oluşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını boşamak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, hayallerinin söneceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada hanımını boşamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments