Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın boşamak

Rüyada kadın boşamak

Rüyada kadın boşamak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın boşamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada kadın boşamak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, işlerini büyüteceğine, rızkının sonsuz olacağına delalettir.

Rüyada eş boşamak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, parasının ve canın güvende olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada eşini boşamak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çevrenizden takdir görmeye, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine inanılır.

Rüyada kocasını boşamak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımını boşamak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada eşi boşamak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada karısını boşamak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Rüyada karıyı boşamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments