Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi boşamak

Rüyada eşi boşamak

Rüyada eşi boşamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, muradına eremeyeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşi boşamak gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Rüyada eşini boşamak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eş boşamak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada eşi boşamak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını boşamak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, makbul olan mallar edineceğine delalettir.

Rüyada hanımını boşamak yanlış işlere girileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kadın boşamak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada karıyı boşamak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada karısını boşamak herkesi kendi gibi zannedeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments