Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eş boşamak

Rüyada eş boşamak

Rüyada eş boşamak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eş boşamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Rüyada eşi boşamak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini boşamak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eş boşamak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kadın boşamak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karıyı boşamak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına tabir olunur.

Rüyada karısını boşamak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Rüyada kocasını boşamak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada hanımını boşamak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments