Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını boşamak

Rüyada kocasını boşamak

Rüyada kocasını boşamak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını boşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada kocasını boşamak işlerinin çok yolunda gideceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada hanımını boşamak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada eş boşamak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına inanılır.

Rüyada karıyı boşamak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boşamak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada eşini boşamak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını boşamak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşi boşamak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments