Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini bornozlu görmek

Rüyada eşini bornozlu görmek

Rüyada eşini bornozlu görmek istenen her şeye sahip olunacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini bornozlu gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada eşini bornozla görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada eşini bornozlu görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ailesi ile mutlu olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işarettir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bornoz görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına alamet eder.

Rüyada başkasını bornozlu görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada beyaz bornoz giymek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şansın döneceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işarettir.

Rüyada mavi bornoz giymek kötü sözler duyacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada banyo bornoz görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments