Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada mor bornoz giymek yurtdışına gidileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada sarı bornoz giymek sorunların çabucak atlatılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı bornoz giymek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, eline geçen malları tutamayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada siyah bornoz giymek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, daha zengin hale geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Rüyada mavi bornoz giymek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz bornoz giymek yüzlerin asılacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments