Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornoz görmek

Rüyada bornoz görmek

Rüyada bornoz görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bornoz gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada birini bornozla görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada havlu ve bornoz görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada mavi bornoz giymek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz almak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyo bornoz görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bornozlu adam görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah bornoz görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sıkıntıların son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments