Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini bornozla görmek

Rüyada eşini bornozla görmek

Rüyada eşini bornozla görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok uğraş vereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini bornozla gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada eşini bornozlu görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini bornozla görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz giymek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada banyo bornoz görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada bornoz almak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bornoz görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kazancının hiç azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments