Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bornoz giymek

Rüyada mavi bornoz giymek

Rüyada mavi bornoz giymek bazı ortaklıklar kuracağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, elinin bollaşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada mavi bornoz giymek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Rüyada mavi bornoz giymek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bornoz görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulur.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah bornoz giymek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, günahlarının affedileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada sarı bornoz giymek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments