Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bornoz giymek

Rüyada beyaz bornoz giymek

Rüyada beyaz bornoz giymek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kazancının artacağına, tabir olunur.

Rüyada beyaz bornoz giymek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada beyaz bornoz giymek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, endişeli durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bornoz giymek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı bornoz giymek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi bornoz giymek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada mor bornoz giymek asil kimselerden çıkacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz giymek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments