Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo bornoz görmek

Rüyada banyo bornoz görmek

Rüyada banyo bornoz görmek evi yoksa ev alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada banyo bornoz gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada banyo bornoz görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını bornozlu görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, istediği noktalara geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada havlu ve bornoz görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bornoz görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini bornozlu görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kazançlı bir adım atılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı bornoz giymek hata yapılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments