Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını bornozlu görmek

Rüyada başkasını bornozlu görmek

Rüyada başkasını bornozlu görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerin yoluna sokulacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, unvan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başkasını bornozlu gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada bornoz yıkamak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yanlış seçimler yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini bornozla görmek sermayesinin boşa gideceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bordo bornoz görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz giymek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bornozlu görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada mavi bornoz giymek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments