Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada birinin bornoz giydiğini gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada siyah bornoz giymek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz bornoz giymek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor bornoz giymek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı bornoz giymek çektiği zorlukların biteceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Rüyada mavi bornoz giymek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments